Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cześć
Witajcie 

Bartek , 34 lata , były wojskowy , trochę działam na innym forum o próbnej tematyce. Pod nazwą Silesia Survival , znajdziecie mnie na FB , IG , TT oraz YT. 

Z ciekawości do Was zajrzałem. 

Pozdrawiam 
~Bart
Odpowiedz
Siemka ✌️
Odpowiedz
Witaj!
U nas jest nieco mniej militarnie, a bardziej "przetrwaniowo " Ale pewnie też trafisz na ciekawe tematy Smile
AKA emir - Irlandia, Munster.
Odpowiedz
(2022-09-25, 01:31 PM)Silesia Survival napisał(a): Aby widzieć linki musisz się zarejestrować lub zalogowaćWitajcie 

Bartek , 34 lata , były wojskowy , trochę działam na innym forum o próbnej tematyce. Pod nazwą Silesia Survival , znajdziecie mnie na FB , IG , TT oraz YT. 

Pozdrawiam 
~Bart

Witaj, a byłem przekonany że nie Bartek tylko Marek. Ech pamięć zawodna albo pomyliłem Cię z którym z kolegów z Akademii. 😀
Odpowiedz
(2022-09-25, 03:22 PM)Buła napisał(a): Aby widzieć linki musisz się zarejestrować lub zalogować
(2022-09-25, 01:31 PM)Silesia Survival napisał(a): Aby widzieć linki musisz się zarejestrować lub zalogowaćWitajcie 

Pozdrawiam 
~Bart

Witaj, a byłem przekonany że nie Bartek tylko Marek. Ech pamięć zawodna albo pomyliłem Cię z którym z kolegów z Akademii. 😀

Hej!

Studiowałem na AON w latach 2008-2013 Wink Trochę ludzi na akademii było Wink Można się pomylić. 

Co do militarnego zabarwienia , odmilitarniam się. Chodź coś czuje nie na długo, patrząc na to się wokół nas dzieje. 

Pozdrawiam 
~Bart
Odpowiedz
Witaj
Odpowiedz
(2022-09-26, 11:35 AM)Ted napisał(a): Aby widzieć linki musisz się zarejestrować lub zalogowaćWitaj

Ja też witam Wink
Pozdrawiam 
~Bart
Jestem na : YT, FB, TT i IG. 
Oraz tutaj : Aby widzieć linki musisz się zarejestrować lub zalogować
Odpowiedz
Witamy kolegę!
Coś wcześnie się odmilitarniasz... Wink
Marian
Odpowiedz
Witaj !
Odpowiedz